Uncategorized

    Përshëndetje!  Ashtu sikurse biseduam, po realizoj një shkrim mbi sfidat e marketingut në periudhën e pandemisë.  Gjeni më poshtë përgjigjet e pyetjeve.   Tashmë një vit nga nisja e pandemisë, si kanë qenë buxhetet e kompanive për marketingun. Si paraqiten në vitin 2021?   2020 ishte një vit sfidues për...

I have been thinking of writing something about Agile Teams for a long time and its correlation to football, given that I have played professionally in the past. In this article I will try to give some insights on the analogy between football and software...

When I was studying in the Netherlands 20 years ago, I often attended conferences, forums, and seminars that inspired me and opened new horizons for technological and further developments. I was very lucky to have had the opportunity to study in a country like Holland....

Si çdo fillim viti, të gjithë e fillojnë me urimet më të mira dhe me pozitivitet. Java e pare e Janarit, shërben për t’u përshëndetur e uruar njëri – tjetrin për një vit të mbarë dhe me suksese në jetën private e profesionale. Ajo që...

Puno në perëndim me një klikim!  Landmark një realitet perëndimor në Shqipëri. Landmark dhe më vonë bashkëpunimi me partnerët tanë të Móveo SRL, ka bërë të mundur punësimin nga Tirana për kompani prestigjoze nga Evropa Perëndimore. Në këtë shkrim do të shtjellohem pak në këtë aspekt, në...

Puna në grup është një rrugëtim i cili mbart vështirësi, sepse është një proces shumë dinamik, i cili ndikon në rritjen e individit, grupit dhe kompanisë. Por vështirësitë e bëjnë një sfidë të bukur dhe kjo na ndihmon të jemi më fleksibël dhe më të...