Articles

 •     Përshëndetje!  Ashtu sikurse biseduam, po realizoj një shkrim mbi sfidat e marketingut në periudhën e pandemisë.  Gjeni më poshtë përgjigjet e pyetjeve.   Tashmë një vit nga nisja e pandemisë, si kanë qenë buxhetet e kompanive për marketingun. Si paraqiten në vitin 2021?...

 • I have been thinking of writing something about Agile Teams for a long time and its correlation to football, given that I have played professionally in the past. In this article I will try to give some insights on the analogy between football and software...

 • When I was studying in the Netherlands 20 years ago, I often attended conferences, forums, and seminars that inspired me and opened new horizons for technological and further developments. I was very lucky to have had the opportunity to study in a country like Holland....

 • Si çdo fillim viti, të gjithë e fillojnë me urimet më të mira dhe me pozitivitet. Java e pare e Janarit, shërben për t’u përshëndetur e uruar njëri – tjetrin për një vit të mbarë dhe me suksese në jetën private e profesionale. Ajo që...

 • Think Tech  Konferenca e Risive Teknologjike Për herë të parë, Landmark Communications dhe Technologies prezanton një konferencë e cila fokusohet tërësisht te teknologjia, si fusha e së ardhmes. Jemi përpjekur që të sjellim një aktivitet ndryshe nga eventet apo konferencat që trajtojnë të njëjtën te

 • Puno në perëndim me një klikim!  Landmark një realitet perëndimor në Shqipëri. Landmark dhe më vonë bashkëpunimi me partnerët tanë të Móveo SRL, ka bërë të mundur punësimin nga Tirana për kompani prestigjoze nga Evropa Perëndimore. Në këtë shkrim do të shtjellohem pak në këtë...

 • Puna në grup është një rrugëtim i cili mbart vështirësi, sepse është një proces shumë dinamik, i cili ndikon në rritjen e individit, grupit dhe kompanisë. Por vështirësitë e bëjnë një sfidë të bukur dhe kjo na ndihmon të jemi më fleksibël dhe më të...

 • The summer season is in full swing, as far as Albania is concerned. The weather has been great so far, people have been on the beach since the first two weeks of June, sometimes a little bit too hot but you can not have it...

 • Landmark flet gjuhët e gjithë globit! Landmark Technologies është një nga “IT Hubs” më të mëdha në vendin tonë. Së bashku me disa kompani të ngjashme që operojnë në Shqipëri dhe punësojnë shumë programues, është mundësuar një rigjallërim tejet i madh e i larmishëm i...

 • Pak kohë më parë isha para një auditori studentësh të degëve ICT dhe financë. Para se të shkoja të flisja, u mendova gjatë rreth temës për të cilën do të diskutoja. Më pas, vendosa që të fokusohesha te “Soft Skills” dhe rëndësia e tyre në...

 • Të punuarit larg (remote) është një dukuri relativisht e re për vendin tonë. Landmark është një nga kompanitë më të mëdha në fushën e “Digital-Marketing”. Me më shumë se 150 të punësuar dhe me një pjesë të madhe të klientëve në vende si Britania e...

 • Landmark Communications dhe Landmark Technologies, realisht unë besoj se jemi një ekip i madh me të njëjtin synim; është një grup me mbi 150 profesionistë në industritë e marketingut, komunikimit dhe teknologjisë së informacionit. Në të vëtretë, unë personalisht e shikoj si agjenci “Digital-Marketin

 • Përpos CV, ajo çfarë kërkojmë ne nga punonjësit e rinj janë vlerat e tyre më të mira dhe energjia pozitive që ata transmetojnë!   Gjatë 2 viteve të fundit, Landmark Technologies është rritur ndjeshëm, si në numër punonjësish, ashtu edhe në shërbimet që ofron. Duke...

 • Zhvillimet në teknologji ndikojnë në mënyrë të drejtpërdrejtë në jetën e përditshme të pothuaj çdo qytetari i cili posedon një smartphone. Ndikimet e fundit janë tashmë shumë të dukshme dhe të prekshme në aplikacionet e ndryshme ku mund të anëtarësohet çdokush, me ose pa pagesë....

 • A good manager, whether a CEO or a Managing Director, is characterized by the values and the way he/she manages human resources, ie employees and colleagues. Depending on the profile of the job and the industry in which it is, it also affects the way...

 • Revolucioni teknologjik ka ndryshuar shumë aspekte në jetën e përditshme, në punë, në familje, në shoqëri dhe kudo. Terma dhe folje të reja janë futur në fjalor dhe tashmë janë pjesë normale e jetës së përditshme. Google dhe Sms janë vetëm dy shembuj shumë karakteristikë dhe jam i sigurt se pak njer

 • Kriza dhe skandali i Facebook ka shtuar përpjekjen e shumë njerëzve për t‘i kthyer kurrizin teknologjisë dhe gjithë pasojave që vijnë bashkë me të. Teknologjia është kthyer në burimin kryesor te jetës së përditshme për shumicën e banorëve në moshë madhore në pjesën më të...

 • Ne jetojmë në shekullin e zhvillimeve teknologjike dhe të rrjeteve sociale. Tashmë gjithkush nga mosha 15 – 60 vjeç ka një llogari në një platformë sociale. Nuk ka rëndësi nëse është Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter apo diçka tjetër, të gjithë jemi të varur në...